Istorija Century 21®

CENTURY21  osnovana je 1971. godine kada su agenti za nekretnine Art Bartlett i Marsh Fisher otvorili prvu kancelariju u okrugu Orindž, Kalifornija (SAD).  Krajem  sedamdesetih  CENTURY 21  postala je agencija za nekretnine u Americi za broj i obim transakcija, kao i za kvalitet pruženih usluga. U pogledu globalnog rasta, jedna godina je naročito bila uspješna od 1998. godine, kada se kompanija samopozicionirala u  Kini, i na taj način  zauzela jedno od najvećih svjetskih tržišta. Century 21 Real Estate LLC (century21.com) je korisnik franšize najveće svjetske organizacije za prodaju nekretnina koja pruža sveobuhvatnu obuku, menadžment, administrativnu podršku i marketing za sistem CENTURY 21. Sistem obuhvata više od 7.200 kancelarija franšiza koje posluju i zasebno su u vlasništvu preko 100.000 prodajnih saradnika u 75 zemalja širom svijeta. Century 21 Real Estate LLC je dio korporacije Realogi, svjetske korporacije za nekretnine i usluge relokacije. 2014 Century 21 Real Estate LLC. CENTURY 21 je registrovana trgovačka marka CENTURY 21 LLC Real Estate. Kompanija koja pruža jednake mogućnosti za stanovanje. Svaka kancelarija Century 21 posluje samostalno i u zasebnom je vlasništvu.

Prednosti franšiznog sistema ®

NAŠA SVRHA PRIDRUŽIVANJA

U CENTURY 21, dijelimo jednostavnu i zajedničku svrhu sa našim korisnicima: uspjeh. U tu svrhu održavamo bliske odnose sa korisnicima naše fransize, pružajući im podršku korišćenjem naših provjerenih alata i programa koji pomažu u postizanju njihovih ciljeva. Kao svjetski lider, sistem CENTURY 21 će vam pomoći da razvijete uspješno poslovanje na tržištu nekretnina u Crnoj Gori, putem dokazanih metoda korištenih već 43 godine u više od 75 zemalja širom svijeta, kao što su SAD, Francuska, Engleska, Turska, Grčka, Španija ili u Australiji, pružajući imidž koji je prepoznat od strane klijenata, poslovnih partnera i konkurenata. Nudimo alate visoke tehnologije za izradu veb stranice, kontakt programe, marketinšku podršku kao I mnoge druge. Sistem CENTURY 21 je kreiran da vas podsjeti da poslujete samostalno, ali da istovremeno niste sami.

Podrška i obuka

Sistem CENTURI 21 je dizajniran da podrži svakog korisnika franšize u svim potrebama poslovanja, kao i da redovno informiše agente o najnovijim dostignućima u oblasti nekretnina. Imaćete koristi od čitavog niza alata, programa i sistema koji su namijenjeni pružanju pomoći vama  i vašim agentima u postizanju većeg uspjeha.

Poslovni savjetnici: Svaki korisnik fransize CENTURY 21 ima  konsultante koji mu pomažu u obezbedjivanju efikasnijeg i ekonomičnijeg poslovanja. Ovaj pouzdan partner usmjerava korisnike franšize kroz sve aspekte pokretanja biznisa i poslovanja.

 Obuka: Program obuke CENTURY 21 je dizajniran tako da pruža mogućnost brokerima i agentima da se obučavaju na najprijatniji način u kancelarijima za obuku, virtuelnim učionicama i kroz online module. Ponosni smo što potvrđujemo da je naš program obuke već godinama pozitivno ocijenjen u magazinu 100th Senior Magazine Training Magazine.

Tehnologija: Sistem CENTURY 21 je izgradio avangardnu tehnološku platformu, veb alate i društvene medije. Agenti imaju podrsku i u vidu sajtova  Century21.com i Century21Montenegro.com, kao i naš sveobuhvatni internet sistem. Uz to, svakom agentu nudi se pristup na 21online.com mrežu, gdje se nude virtualni kursevi obuke i program Business Builder, što omogućava svakom od nas da budemo korak ispred konkurencije. CENTURY 21 je takođe aktivan na rastućem tržištu društvenih medija na Facebooku, LinkedInu i Tvitteru.

Brend i marketing

Kao i CENTURY 21, vi ćete imati koristi od zlatnog standarda dobro poznatog globalnog brenda. Brend CENTURY 21 je najpoznatiji brend u industriji nekretnina sa 94% korisničkog znanja . Programi CENTURY 21 su efektivna kombinacija medija / PR-a, televizije, štampanja, online i offline oglašavanja, slanje naših poruka milionima korisnika - i na Vašem pragu. Strateški položaj našeg oglašavanja osmišljen je tako da dopre do šireg spektra kupaca i prodavaca.

Zapošljavanje i razvoj

Uz podršku osoblja profesionalaca u industriji, sa časovima obuke i programima koji prepoznaju dostignuća vaših agenta, CENTURY 21 sistem pomoći ce vam da regrutujete, obučite i zadržite najbolje talente u industriji. Dodatna prednost prilikom pridruživanja porodici CENTURY21 je šansa za vas i vaše agente da prisustvujete našim događajima i da se upoznate sa  kompanijom.

Iskoristite iskustvo od 43. godine u oblasti nekretnina naše grupe CENTURY 21 i Realogy u Sjedinjenim državama. Ovo iskustvo biće prenijeto vama i vašim agentima kroz našu stalnu podršku, ali i kroz personalizovane kurseve obuke na kontinuiranoj osnovi. Međunarodna menadžment akademija organizovala je kurs za menadžere i vlasnike agencija za nekretnine, članove CENTURY 21.

CREATE 21 kurs posvećen je vašem timu, agentima i prodajnim saradnicima.

Tehnologija

U današnjem svijetu napredne tehnologije, internet je moćan alat za uspjeh na tržištu nekretnina. CENTURY 21 sistem je izgrađen sa tim na umu, i uključuje interaktivne alate, resurse i tehnologiju koja se razvija u korak sa vremenom.

Century21com, pobjednički veb - sajt, generiše stotine hiljada zahtjeva milionskih jedinstvenih posjetilaca svake godine. Isključivo se koristi za agente i brokere CENTURY 21. 21online.com je portal za posredovanje, o proizvodima i listinzima za prodaju, kao i za korišćenje alata za prospekting i elektronsku mrežu. Agenti mogu biti online, konstantno mogu učiti i biti informisani o poslednjim razvojima i informacijama u industriji.

Na našem međunarodnom veb - sajtu www.century21.com i www.century21Montenegro.com, lako je pronaći informacije o prodaji. Listu nekretnina ili bilo koju informaciju koju treba da znate prije nego prodate ili kupite kuću, dobijate kada se smjestite u svom domu ili kancelariji koristeći internet.

Ovi alati naporno rade na tržištu vaših listinga.

Naslov i opis

Naslov: Stanovi i kuće za izdavanje, nekretnine za prodaju - Century 21 Montenegro

Opis: Želite da kupite ili izdate stan? Mi Vam možemo pomoći da pronađete nekretninu koju tražite. Kupite ili izdajte nekretninu koja Vam je potrebna.

 

© 2018 BspVision