Svi smo mi unikatni, u skladu sa tim treba da bude i kupovina ili prodaja Vaših nekretnina

2020-01-22

 

 

Dragi posjetioci,

https://century21.me/uploads/century21.me/1548691893-natasa.jpg

Zadovoljstvo mi je da vas pozdravim i poželim vam dobrodošlicu na naš blog. Pretragom web-sajta dobijate tražene  informacije i podatke o našoj kompaniji, ali i korisne savjete kada je u pitanju kupovina, prodaja ili zakup nekretnina.

Mi poznajemo tržište i znamo šta ono može da ponudi. Vi živite život pun obaveza i zauzeti ste? Imate porodicu, prijatelje, putujete, imate sastanke, kućne ljubimce i mnoge druge obaveze?

Sve ovo je na listi stvari za obaviti danas? Razumijemo. Nemate vremena.

Ali mi imamo. Pomažemo našim klijentima da odaberu nekretnine koje idealno zadovoljavaju sve njihove želje i potrebe. Mi smo ovdje dugoročno. Tu smo od vaše prve kupovine, do Vašeg luksuznog doma. Vjerujemo da su ključ uspješnog poslovanja naše kompanije iskreni savjeti i kvalitetni odnosi sa klijentima.

Pravi agenti za prodaju nekretnina nisu posmatrači, oni su aktivni učesnici u procesu. Mi smo dio Century 21 Real Estate LLC, ovo je agencija koja već skoro pedeset godina funkcioniše na globalnom tržištu, posredstvom franšize. Još od kad je davne 1971. godine osnovana od strane američkih agenata za nekretnine Art Barletta i Marsh Fishera bilježi veliki uspjeh, pa danas posjeduje više i od 10.000 kancelarija sa preko 134. 000 prodajnih saradnika i to u 83 zemlje  širom svijeta.

https://century21.me/uploads/century21.me//1579866149-golden.jpg

Podrška i praksa koja se godinama ustalila i izgradila garantuje dalju uspješnu saradnju sa klijentima. Naš kadar se konstantno obučava i prati globalne trendove. Upravo ovi mladi ljudi biće Vam najveća podrška u svim procesima kupovine, prodaje, zakupa kako stambenih tako i poslovnih prostora.

Century 21 Real Estate LLC je dio korporacije Realogy, svjetske korporacije za nekretnine.

Srdačan pozdrav,

Nataša Kostić

Century 21 Domus

© 2018 BspVision